Politica de Confidențialitate

FELDEFEL.MD respectă dreptul consumatorului de a proteja datele cu caracter personal și asigură o confidențialitate sporită a informațiilor furnizate de clienții companiei. Prin urmare, ne asumăm întreaga răspundere că toate informațiile primite de la utilizator în timpul utilizării site-ului web FELDEFEL.MD vor fi utilizate strict în scopul prevăzut și protejate în mod fiabil de accesul neautorizat de către terți.

Clienții FELDEFEL.MD trebuie să știe că datele lor personale vor fi stocate și prelucrate pentru a:

– Completarea bazei de informații a companiei pentru pregătirea rapoartelor statistice;
– Informarea despre noi oferte profitabile, reduceri, promoții ale FELDEFEL.MD și alte evenimente organizate de compania noastră prin diferite canale de comunicare (e-mail, mesaje SMS, notificări push etc.).

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal se efectuează folosind diverse metode și instrumente specifice, precum: stocarea formularelor completate de utilizatori, sondaje online în baza de date a companiei, urmărirea traficului site-ului folosind software profesional, gestionarea buletinelor informative, utilizarea aplicațiilor speciale etc.

Unele secțiuni ale site-ului necesită înregistrare sau abonament, pentru care utilizatorul este solicitat pentru anumite date. Informațiile solicitate sunt utilizate pentru identificarea, confirmarea, completarea contului. Anularea abonamentului poate fi efectuată imediat, fără a fi necesară nicio altă confirmare suplimentară.

Toate datele sunt utilizate pentru informarea și îmbunătățirea serviciului. Termenii politicii de confidențialitate se aplică numai datelor furnizate de utilizator în mod voluntar.

Astfel, magazinul online FELDEFEL.MD colectează datele personale ale utilizatorilor obținute cu acordul lor voluntar pentru următoarele:

– Confirmare / trimitere / depunere factură;
– Rezolvarea problemelor apărute în ceea ce privește comenzile plasate, serviciile și bunurile achiziționate;
– Furnizarea accesului la anumite servicii;
– Trimiterea periodică de știri sau alte informații despre reducerile viitoare, promoții, bonusuri în formă electronică;
– Feedbackul clienților;
– Obiective statistice.

În unele cazuri, FELDEFEL.MD folosește adresele IP ale utilizatorilor (Internet Protocol Address) și alte date care nu au nicio legătură cu informațiile personale fără consimțământul lor voluntar. De exemplu, ora de vizitare a site-ului, locul de unde a fost introdus site-ul, versiunea browserului, sistemul de operare, este utilizată pentru a monitoriza următoarele aspecte:

– Administrarea site-ului;
– Analiza, identificarea intereselor utilizatorilor;
– Utilizarea datelor pentru statistici demografice;
– Îmbunătățirea navigării pe site.