Termeni și condiții

FELDEFEL.MD este un brand operat de compania S.R.L REUPIES, comercializează produse alimentare în conformitate cu regulile prezentate pe acestă pagină.

Obiective generale
Produsele: FELDEFEL.MD comercializează produse alimentare, conform descrierii și specificațiilor afișate pe site-ul localului (www.feldefel.md).

Prețurile: Prețurile produselor sunt afișate în lei, includ TVA și nu includ costul transportului. FELDEFEL.MD își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor fără o notificare prealabilă.

Comenzile: Prin plasarea unei comenzi, clientul își exprimă acordul de a achiziționa produsele comandate și de a plăti contravaloarea acestora. Comanda este considerată acceptată de către local doar după confirmarea acesteia prin email sau apel telefonic.

Plata: Plata produselor se poate prin numerar la curier sau cu card bancar la plasarea comenzii. Acestea sunt metodele de plată acceptate de FELDEFEL.MD.

Livrarea: Produsele comandate vor fi livrate la adresa specificată de către client în momentul plasării comenzii. Costurile de livrare vor fi suportate de client și vor fi afișate în momentul plasării comenzii.

Returnarea produselor: Produsele alimentare nu pot fi returnate din motive de igienă și siguranță alimentară. Produsele nealimentare pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea lor, dacă nu corespund descrierii afișate pe site-ul localului.

Confidențialitatea datelor: FELDEFEL.MD respectă confidențialitatea datelor personale ale clienților și se angajează să le protejeze conform legii mai multe detalii găsiți pe pagina politica de confidențialitate.

Litigii: Orice litigiu între client și FELDEFEL.MD va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz contrar, litigiul va fi soluționat conform legislației Republicii Moldova în vigoare.

Modificări: FELDEFEL.MD își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicată pe site-ul FELDEFEL.MD și va fi aplicată din momentul publicării.

Informații despre persoana juridică:
S.R.L REUPIES
c/f 1002600046038
TVA 0500260
Adresa: Str Columna 170, MD – 2001, Mun Chișinău, Rep. Moldova
c/d MD04ML000000225101700210
bc ”Moldindconbank„ S.A. Fil. REMIZ
MOLD MD2X317